На депутатській комісії з питань законності та етики розглянули рекомендації Всеукраїнської Коаліції «Прозорі ради»

На депутатській комісії з питань законності та етики розглянули рекомендації Всеукраїнської Коаліції «Прозорі ради»

11 червня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань законності та етики. В ході роботи комісія розглянула 4 питання, які в основному стосувалися рекомендацій Всеукраїнської Коаліції «Прозорі ради» щодо  прозорості та відкритості роботи міської ради:

  1. Про внесення змін до положень про постійні депутатські комісії. Проект рішення передбачає публікацію на сайті міської ради усіх висновків та пропозицій постійних депутатських комісій за результатами розгляду проектів рішень, відповідно до термінів, встановлених законодавством.
  2. Про внесення змін до Регламенту роботи Бурштинської міської ради. Йшлося про необхідність обов’язково звітування депутатми міської ради перед своїми вибрцями до 31 березня року наступного за звітним та публікацію даного звіту на сайті ради. Не пізніше, ніж за 7 днів до запланованої дати звіту, повинен публікуватися анонс про час і місце.
  3. Про внесення змін в Порядок врегулювання конфлікту інтересів, у разі його  виникнення в діяльності  міського голови, депутатів та членів виконавчого комітету Бурштинської міської ради, затверджений  рішенням Бурштинської міської ради  від 07.12.2015 року №03/03-15. У разі виникнення конфлікту інтересів, депутат повинен повідомити про це на засіданні сесії та не брати участі у голосуванні.
  4. Про створення комісії з вибору земельних ділянок  для внесення їх до переліку земельних ділянок, продаж яких пропонується на земельних торгах (аукціонах) на території Бурштинської міської ради. Даний проект рішення комісія відправила на доопрацювання.

 

 

 

 

 

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено