Відбулося чергове та позачергове засідання виконкому (основні рішення)

Відбулося чергове та позачергове засідання виконкому (основні рішення)

26 серпня під головуванням першого заступника міського голови Ростислава Стаська відбулося чергове засідання виконавчого комітету, в ході якого розглянули 17 проєктів рішень.


Головний лікар КНП «Бурштинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Савчин прозвітувала про виконання фінансового плану за II квартал 2021 року КНП «Бурштинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». Було зазначено, що доходи підприємства за ІІ квартал 2021 року становили – 2978.0 тис. грн, витрати підприємства за II квартал 2021 року  – 3136,4 тис.грн. Зокрема, у звітному періоді було придбано:

  • ЕКГ апарати 3 шт
  • меблі медичного призначення ( кушетки, ширми.,пеленальні столи , маніпуляційні столи, штативи )
  • стерилізатор
  • інше обладнання згідно табеля остащення
  • бензокоса
  • уніформа

Затвердили члени виконавчого комітету важливі стратегічні документи – прогноз бюджету Бурштинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, а також Положення про Бурштинську міську ланку Івано-Франківської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.


Також в ході виконавчого комітету сектор містобудування та архітектури Бурштинської міської ради було визначено уповноваженим органом з присвоєння адрес (змін, коригування, аналювання) об’єктам нерухомого майна, об’єктам будівництва по Бурштинській територіальній громаді.

 


З метою організації раціонального харчування дітей  прийнято рішення у закладах загальної середньої освіти міста звільнити від плати за харчування батьків або осіб, які їх замінюють такі категорії дітей: учнів 1-х класів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких є  або були учасниками бойових дій, дітей загиблих учасників бойових дій, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах, дітей, потерпілих від наслідків аварії на ЧАЕС, дітей-інвалідів, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів. У закладах загальної середньої освіти на групі продовженого дня буде звільнено від плати за харчування батьків або осіб, які їх замінюють такі категорії дітей: дітей, батьки яких є  або були учасниками бойових дій, дітей загиблих учасників антитерористичної операції, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

З 1 вересня  вартість харчування у закладах загальної середньої освіти міста становитиме:

  •     для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування – 25  грн. 00 коп.
  •     для дітей інших пільгових категорій, зазначених у п. 1 цього рішення, – 20 грн. 00 коп.

Також прийнято рішення, що з 1 вересня 2021 року вартість харчування на 1 день у закладах дошкільної освіти Бурштинської територіальної громади становитиме:

  •  для дітей раннього віку  – 30 грн.,
  • для дітей дошкільного віку – 35 грн.

Таким чином батьки або особи, що їх замінюють, вносять плату за харчування дітей на день:

  • для груп раннього віку та дітей раннього віку у різновікових групах (місто) – 60 % від вартості харчування , що складає 18 грн.
  • для дошкільних груп та дітей дошкільного віку у різновікових групах (місто) – 60 % від вартості харчування , що складає 21 грн.;
  • для груп раннього віку та дітей раннього віку у різновікових групах (село) – 40 % від вартості харчування , що складає 12 грн.
  • для дошкільних груп та дітей дошкільного віку у різновікових групах (село) – 40 % від вартості харчування , що складає 14 грн.

При цьому зменшено розмір плати за харчування на 50 % для батьків, у сім’ях яких троє і більше дітей. Діти пільгових категорій звільняються від плати за харчування.

Звільнення батьків від плати або зменшення розміру плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти проводиться щорічно і може переглядатися протягом року, але не більше одного разу, та запроваджується в місячний термін після подання таких документів:

  • Заяви одного з батьків або осіб, що їх замінюють, щодо звільнення від плати за харчування дитини та копії паспорта заявника;
  • Довідки про склад сім’ї, в якій проживає дитина;
  • Копії рішення про призначення опікуна над дитиною-сиротою або дитиною, позбавленою батьківського піклування (для дітей-сиріт та під опікою);
  • Довідки з відділу соціального захисту населення про виплату державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї (для малозабезпечених сімей);
  • Копій інших довідок, які підтверджують відповідний соціальний статус дитини, що дає право на звільнення від плати за харчування в закладах дошкільної освіти;
  • Для продовження дії звільнення від оплати за харчування для дітей із малозабезпечених сімей до  закладу освіти та на засідання виконавчого комітету надалі подається лише довідка про виплату державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї та заява заявника.

Розглянувши подання директорів навчальних закладів, внесено зміни у штатний розклад Бурштинської гімназії №1, Бурштинського ліцею №2 та Бурштинського ліцею №3.


Затвердили члени виконавчого комітету акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території м. Бурштин  по вул.Енергетиків (музична школа), вул.Енергетиків,7, вул.Січових Стрільців (ЗОШ №2), вул.Січових Стрільців,1, вул.Січових Стрільців,3 (ДНЗ №3).


Розглянувши заяви від батьків, прийнято рішення про звільнення від оплати за харчування дітей пільгових категорій у закладах дошкільної освіти Бурштинської територіальної громади.


Також на засіданні члени виконавчого комітету розглянули заяви та звернення від громадян громади, які стосуються надання дозволу для влаштування благоустрою та оформлення права власності на житлове приміщення


Відбулося 26 серпня і засідання виконавчого комітету, в ході якого було затверджено Протокол № 1 від 18.08.2021 засідання конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Бурштин. Згідно даного протоколу:

  • Визначено КП «Житлово-експлуатаційне господарство Бурштинської міської ради» строком на один рік управителем багатоквартирних будинків в місті Бурштин по наступних групах багатоквартирних будинків:

1. Група багатоквартирних будинків № 1: вул. Р. Шухевича, 2, вул. Р.Шухевича,2а, вул. Р. Шухевича, 4, вул. Р. Шухевича, 6, вул. Р. Шухевича, 8.

2. Група багатоквартирних будинків № 2: вул. Р. Шухевича, 10, вул. Р.Шухевича,12, вул. Р. Шухевича, 14, вул. Р. Шухевича, 16, вул. Калуська, 7.

3. Група багатоквартирних будинків № 3: вул. Калуська, 9, вул. Калуська, 11, вул. Калуська, 13, вул. Калуська, 8, вул. Калуська, 10.

4. Група багатоквартирних будинків № 4: вул. С. Стрільців, 1, вул. С. Стрільців, 3, вул. С. Стрільців, 5, вул. С. Стрільців, 9, вул. С. Стрільців, 11, вул. С. Стрільців, 17, вул. С.Стрільців,21.

5. Група багатоквартирних будинків № 7: вул. Будівельників, 11, вул. Будівельників, 9, вул. Будівельників, 7, вул. Будівельників, 5, вул. Будівельників, 3.

6. Група багатоквартирних будинків № 10: вул. В. Стуса, 1, вул. В. Стуса, 3, вул. В. Стуса, 5, вул. В. Стуса, 7, вул. В. Стуса, 9, вул. В. Стуса, 11.

7. Група багатоквартирних будинків № 11: вул. В. Стуса, 13, вул. В. Стуса, 15, вул. В. Стуса, 17, вул. В. Стуса, 19, вул. В. Стуса, 21.

8. Група багатоквартирних будинків № 12: вул. В. Стуса, 6, вул. В. Стуса, 8, вул. В. Стуса,10.

9. Група багатоквартирних будинків № 13: вул. В. Стуса, 12, вул. В. Стуса, 14, вул. В. Стуса, 16, вул. В. Стуса, 18, вул. В. Стуса, 20.

10. Група багатоквартирних будинків № 14: вул. В. Стуса, 22, вул. В. Стуса, 24, вул. Стефаника, 15, вул. Стефаника, 17.

  • Визначено ФОП Хацевича Василя Івановича строком на один рік  управителем багатоквартирних будинків в місті Бурштин по наступних групах багатоквартирних будинків:

1. Група багатоквартирних будинків № 5: вул. С. Стрільців, 20, вул. С.Стрільців,14, вул. С. Стрільців, 16, вул. С. Стрільців, 10, вул. С. Стрільців, 12, вул. С.Стрільців, 2, вул. С. Стрільців, 6.

2. Група багатоквартирних будинків № 6: вул. С. Стрільців, 8, вул. Енергетиків, 3, вул. Енергетиків, 5, вул. Енергетиків, 7, вул. Енергетиків, 11, вул. Енергетиків, 13.

3. Група багатоквартирних будинків № 8: вул. Будівельників, 12, вул. Будівельників, 10, вул. Будівельників, 8, вул. Будівельників, 6, вул. Будівельників, 4.

4. Група багатоквартирних будинків № 9: вул. Будівельників, 2а, вул. С.Бандери,34, вул. Міцкевича, 6, вул. С. Бандери, 77а.

5. Група багатоквартирних будинків № 15: вул. Коновальця, 5, вул. Коновальця, 6, вул. Коновальця, 7, вул. Коновальця, 9, вул. Коновальця, 11.

6. Група багатоквартирних будинків № 16: вул. Д. Галицького, 5, вул. О.Басараб,2, вул. О. Басараб, 3, вул. О. Басараб, 4.

Заступник міського голови Іван Драгун зазначив, що конкурс відбувся з метою забезпечення ефективного утримання багатоквартирних будинків, співвласниками яких не створено ОСББ та співвласники яких не прийняли самостійного рішення про форму управління багатоквартирним будинком.


У зв’язку із зверненнями мешканців міста Бурштин, а також з метою упорядкування пляжної території зони відпочинку на території Бурштинського водосховища, виконавчий комітет міської ради вирішив надати дозвіл на встановлення дорожнього знаку «В’їзд заборонено» через перехідний міст за адресою: м. Бурштин, вулиця Липова, № 1-Д.


З усіма прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися на офіційному сайті Бурштинської міської ради.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено