КНП “Бурштинська центральна міська лікарня” – отримало 3 сучасних ШВЛ

КНП “Бурштинська центральна міська лікарня” – отримало 3 сучасних ШВЛ

Сьогодні КНП “Бурштинська центральна міська лікарня” отримало від Фонду Ріната Ахметова три сучасних апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ) та захисні костюми для медиків, які будуть безпосередньо задіяні у лікуванні хворих на COVID-19. Нагадаємо, що в липні цього року Фондом уже було передано для лікарні один ШВЛ та експрес-тести.

Як зазначила перша заступниця голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка, сучасне обладнання допоможе медикам рятувати життя хворих на коронавірус, а також стане незамінним помічником у реанімаційному відділенні після завершення пандемії.

За словами представника Фонду Олександра Воронкіна, апарати ШВЛ, які передають багатьом медзакладам по всій країні Фонд Ріната Ахметова та компанія ДТЕК, серед найсучасніших в світі, але найголовніше – вони прості у використанні та в значній мірі виключають людський фактор. Завдяки цьому апарати ШВЛ можуть бути використані відразу ж після інсталяції практично в будь-якій лікарні України, що дуже важливо в умовах епідемії, коли рятувати життя потрібно тут і зараз. За допомогою інтелектуального режиму апарат сам аналізує стан пацієнта та вибирає найбільш оптимальний рівень подачі кисню.

 

#ШВЛ #Лікарня_Бурштин Директор КНП "Бурштинська центральна міська лікарня" Володимир Василик подякував за надану допомогу для лікарні.

Опубліковано Бурштинська міська рада / Burshtyn City Council Середа, 9 вересня 2020 р.

#ШВЛ #Лікарня_Бурштин Директор ДТЕК Бурштинська ТЕС Валерій Хом'яков подякував медикам м. Бурштин за непросту роботу під час пандемії.

Опубліковано Бурштинська міська рада / Burshtyn City Council Середа, 9 вересня 2020 р.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено