Засідання комісії з ТЕБ та НС

Засідання комісії з ТЕБ та НС

21.01.2015 року  на виконання рішення колегії облдержадміністрації від 12 січня 2016 року у Бурштинській міській раді під керівництвом начальника відділу цивільного захисту населення, територій та з Чорнобильських питань управління НС Івано-Франківської ОДА Черняка О.В. та провідного інспектора Галицького РВ УДСНС в Івано-Франківській області майора служби цивільного захисту Бродовича Ю.Б. проведено навчання з органами управління цивільного захисту міста щодо реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду.

Згідно плану навчання проводилось в два етапи.

Перший етап – «Дії міських органів управління при виконанні заходів щодо запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій зимового періоду». На даному етапі  здійснено перевірку організації оповіщення органів управління, сил цивільного захисту та населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій. Оголошено збір, проведено засідання міської комісії з питань техногенно-екологічно безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови комісії, першого заступника міського голови В. Гулика. Комісія за запропонованими легендами відпрацювала плани дій при виникненні надзвичайних ситуацій, характерних для зимового періоду. Відпрацьована і робота міського штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій.

Другий етап – «Організація роботи керівництва міста в режимі повсякденної діяльності з підготовки до можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду», на цьому етапі проведена перевірка наявності та достатності матеріальних резервів для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій зимового періоду, а також перевірка документації з підготовки до роботи в складних умовах зимового періоду.

За підсумками проведеного навчання органи управління та сили цивільного захисту міста Бурштин готові до дій за призначенням під час загрози та виникненні надзвичайних ситуацій зимового періоду.

IMAG1089[1] IMAG1090[1]

 

 

Опубліковано 22.01.2016 року

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено