Відбувся міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

Відбувся міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

4-5 травня серед загальноосвітніх навчальних закладів м.Бурштина проводився міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Під звуки Бурштинського муніципального оркестру на базі Бурштинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбулося урочисте відкриття, у якому взяли участь  представники відділу освіти і науки, відділу у справах молоді та спорту Бурштинської міської ради, учасники бойових дій, ветерани спорту, вчителі фізичного виховання та предмету «Захист Вітчизни», учні Бурштинської ЗОШ № 3 під керівництвом заступника з виховної роботи Л. Піцун.

Справжній настрій військового завзяття панував під час проведення першого етапу гри – стройового впоряду. Учасники чітко карбували крок, виконуючи стройову пісню. За цим дійством суворо спостерігали члени суддівської колегії. За результатами першого етапу найкращою була команда Бурштинської гімназії.

Згодом команди було переведено на територію Вигівського НВК, де проходили польові збори й таборування. Після поселення у наметах на запрошення завідувача Вигівського сільського клубу Галини Дидик учні відвідали музей, брали участь у спортивних іграх на волейбольному майданчику. У приміщенні клубу було проведено другий етап гри – інтелектуальні ігри. І знову перемога була на боці гімназії. Далі учні вправлялися у стрільбі, готували козацьку кашу на вогні, співали пісні довкола ватри, розповідали цікаві історії.

Наступного дня на стадіоні почалися справжні  військово-спортивні баталії: учасники долали перешкоди, стріляли по мішенях, кидали навчальні гранати, розбирали і збирали автомат. Переможцями у цьому етапі стали учні Бурштинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

За загальними результатами переможцями міського етапу дитячо-юнацької віськово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») стала команда Бурштинської гімназії, яка представлятиме місто на обласному етапі гри. Нагородження відбувалося біля пам’ятника загиблій учасниці  УПА Софії Шиманській.

Відділ освіти і науки Бурштинської міської ради
Опубліковано 12.05.2017 року

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено