Відбулося засідання постійної депутатської комісії земельної та з питань екології

Відбулося засідання постійної депутатської комісії земельної та з питань екології

14 травня під голововуванням депутата міської ради Драбчука О.Т. відбулося відкрите засідання постійної депутатської комісії земельної та з питань екології.

В ході роботи комісії депутати розглянули наступні проекти рішень, які заплановано винести на засідання чергової сесії Бурштинської міської ради у травні 2019 року:

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів з передачею у власність (гр.гр. Гнатюк М.М.,Березовська О.З., Горбатий Я.Т.,Горват Л.І.)
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з передачею у приватну власність (гр.гр.Ониськів О.З.,Павлюк М.М.,Глуханюк Г.М.)
  3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з передачею у власність ( гр. Горват Л.М.)
  4. Про надання дозволу на складання проекту Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянкидля ведення особистого селянського господарстваз передачею у власність із земель запасу міської ради(гр.Ониськів В.В.)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування індивідуального гаража з передачею у приватну власність (гр. Павлюк О.Б.)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення
    земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з передачею у приватну власність із земель запасу міської ради (гр. Коваль І.Б.)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення садівництва з передачею у приватну власність (гр.гр. Босий П.В.,Боса М.П.)
  8. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража з передачею у власність із земель запасу міської ради (гр.Плешка С.В)
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства  з передачею у власність (гр.Мацяк П.Т.)
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) з передачею у власність (гр.Мацяк П.Т.)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з передачею у приватну власність
    ( гр.Івасина А.С.)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража з передачею у приватну власність (гр. Бандура Р.В.)
  13. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, з передачею у власність (гр.Патригура С.Я.)
  14. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, з передачею у власність (гр.Патригура С.Я.)
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуального гаража з передачею у власність (гр.Семеген В.П.)
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення садівництва (гр.Григорак В.Л.)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража з передачею у приватну власність (гр. Гурський М.М.).

В роботі комісії також взяли участь представники земельно-екологічного відділу.

Нагадуємо, що усі проекти рішень міської ради розміщуються на сайті відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено