Відбулося засідання обласної призовної комісії.

Відбулося засідання обласної призовної комісії.

21 травня обласна призовна комісія, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняк, заслухала інформацію військового комісара обласного військового комісаріату про хід виконання встановлених завдань весняного 2019 року призову громадян на строкову військову службу військкоматами області.

З метою належного контролю за якістю виконання планового завдання призову на строкову військову службу, обласна призовна комісія перевірила результати діяльності Галицької, Городенківської, Рожнятівської, Снятинської, Тлумацької районних, Бурштинської міської призовних комісій.

Голови зазначених призовних комісій та відповідні військові комісари доповіли про результати роботи призовних комісій, стан укомплектованості команд і запевнили, що заходи призову будуть виконані у повному обсязі та в установлені терміни.

Наступні команди призовників будуть відправлені до військових формувань вже цього тижня.

Голова обласної призовної комісії доручив головам призовних комісій і військовим комісарам провести додаткові заняття щодо якості виконання делегованих повноважень сприяння організації призову з головами  виконавчих органів сільських, селищних і міських рад.

Призовники, які призвані на строкову військову службу у квітні вже 25 травня складають військову присягу. Всі вони після завершення курсу підготовки у навчальних центрах продовжать службу у військових частинах і не будуть направлятися у район проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі, а виконуватимуть завдання у пунктах постійної дислокації. Участь у роботі комісії взяла начальни відділу у справах молоді та спорту М.С.Козар.

Джерело: Івано-Франківська ОДА.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено