Відбулося позачергове 83 засідання сесії Бурштинської міської ради (відео, фото).

Відбулося позачергове 83 засідання сесії Бурштинської міської ради (відео, фото).

7 листопада в Будинку культури ім. Т. Шевченка відбулося позачергове засідання 83 сесії Бурштинської міської ради, в якій взяли участь народний депутат України Ігор Фріс та депутат Івано-Франківської обласної ради Андрій Іваськів. Також на засіданні були присутні в.о. директора ДТЕК Бурштинська ТЕС Олег Івахів разом із відповідальними працівниками та ініціативна група від громадськості.

Метою скликання позачергового засідання сесії стало звернення громади м. Бурштин до міського голови Роксолани Джури під час мирного віче 3 листопада, під час якого  йшлося про стан виконання компанією ДТЕК «Західенерго» взятих на себе зобов’язань при приватизації Бурштинської ТЕС в складі ПАТ «Західенерго», у частині зменшення шкідливих викидів в атмосферу за рахунок встановлення електрофільтрів на енергоблоках, влаштування на межі санітарно – захисної зони поста моніторингу атмосферного повітря та проведенні рекультивації Бовшівського золо відвалу та інших зобов’язань.

За результатами довгих дискусій на основі звернення ініціативної групи мешканців Бурштина депутатами Бурштинскої міської ради було прийнято рішення “Про звернення Бурштинської міської ради Івано – Франківської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо екологічної ситуації на території Бурштинської міської ради Івано – Франківської області”.

Прийняте звернення днями буде опубліковано на сайті міської ради та надіслане у відповідні державні органи влади.

Початок засідання сесії :

/

Продовження сесії після перерви:

/

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено