Відбулося чергове засідання 88 сесії міської ради

Відбулося чергове засідання 88 сесії міської ради

Світлина від Бурштинська міська рада / Burshtyn City Council.

29 січня 2020 року відбулося чергове засідання 88 сесії Бурштинської міської ради, в ході якої розглянули багато важливих питань, в порядку денному було заплановано прийняти 32 проєкти рішення.

Розпочалося засідання з розгляду  заяви Сергія Редькіна  щодо використання зображень герба й прапора Бурштинської міської ради на основній світлині некомерційної інтернет групи «Бурштин.info» та заяви  Володимира Літвінова  щодо використання зображень герба й прапора Бурштинської міської ради на сторінці інтернет групи «Новий Бурштин», інтернет групи «Типовий Бурштин» та на власній сторінці.

Як зазначив головний спеціаліст юридичного відділу Іван Мельник, прийняття такого рішення зумовлено тим, що згідно «Положення про зміст, опис і порядок застосування символів міста Бурштина», затвердженого рішенням Бурштинської міської ради від 22 вересня 2013 року № 01/34-13, виключне право на використання герба та прапора належить Бурштинській міській раді. Без спеціальної згоди останньої, використання герба та прапора не дозволяється. Відповідно до п. 4.4 Положення юридичні та фізичні особи мають право використовувати лише затверджені зображення герба і прапора міста і тільки з дозволу Бурштинської міської ради.

Обговоривши дане питання, депутати прийняли рішення такого дозволу обом заявникам не надавати.

Ще одним проєктом, на якому депутати зупинилися досить детально було затвердження змін до  програми соціально-економічного розвитку м. Бурштин та с. Вигівка на 2020 рік, оскільки заходів, на які потрібно передбачити кошти є дуже багато. Тому після довгих дискусій  було внесено та проголосовано необхідні зміни. Також внесли зміни до  бюджету міста на 2020 рік.

Крім цього, було затверджено на 2020 рік міську програму “Захисник Вітчизни”, Концепцію розвитку е-врядування міської ради на 2020-2021 роки, містобудівну документацію та низку земельних питань.

З усіма рішеннями можна буде ознайомитися на сайті Бурштинської міської ради в розділі “Нормативні документи”, відповідно до термінів, визначених законодавством.



Переглянути відеотрансляцію сесії:

Перша частина сесії (до перерви)переглянути

Продовження засідання 88 сесії, земельні питання (після перерви)переглянути

Закінчення сесії (депутатські запити, питання “Різне”)переглянути


Світлина від Бурштинська міська рада / Burshtyn City Council.

Світлина від Бурштинська міська рада / Burshtyn City Council.

 

 

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено