Відбулася зустріч щодо створення та функціонування ОСББ.

Відбулася зустріч щодо створення та функціонування ОСББ.

Вчора, 11 серпня відбулася зустріч з мешканцями багатоквартирних будинків по вул. Січових Стрільців, 1,9, 17, 21 щодо створення та функціонування ОСББ.
Участь у зустрічі також взяв міський голова Василь Андрієшин, регіональний представник Фонду енергоефективності Власдислав Тимошенко, який ознайомив мешканців з програмою підтримки енергомодернізації багатокрвартирних будинків “Енергодім”, зокрема, було зазначено, що перевагами даної програми є те, що ОСББ зможуть отримати відшкодування до 50% витрат з державного бюджету на енергомодернізацію свого будинку.
Також на зустріч запросили голову ОСББ м. Калуш, який розповів про свій власний досвід та запросив ініціативну групу відвідати м. Калуш, щоб ознайомитися з роботою ОСББ та перейняти довід.
В ході зустрічі також поговорили про переваги, які отримає будинок після створення ОСББ, як отримувати якісні послуги по утриманню свого будинку, про методи управління своїм будинком, а також про місцеві програми підтримки, які отримає об’єднання співвласників після створення ОСББ.
Мешканці виявили зацікавленість та вирішили розпочати роботу у напрямку створення ОСББ.
Консультації щодо створення ОСББ або допомогу у проведенні інформаційних зборів, у підготовці статуту, документів та протоколів зборів можна отримати у відділі ЖКГ та обліку комунального майна Бурштинської міської ради за адресою: вул. Січовий Стрільців, 4, ІІІ поверх.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено