У Бурштині встановлюють дитячий майданчик на території лікарні

У Бурштині встановлюють дитячий майданчик на території лікарні

На днях на території Бурштинської ЦРЛ встановлювали дитячий майданчик. Відтак дітки, які потрапляють сюди з різних куточків Галицького району, одужуватимуть скоріше, активно проводячи вільний від лікування час на свіжому повітрі.

«Ми дуже раді, що на території Бурштинської міської лікарні встановлюють дитячий майданчик. Коли ініціативна група звернулась до нас з такою пропозицією, то ми одразу радо погодились. Адже серед наших пацієнтів є багато маленьких дітей і для них потрібні особливі умови перебування у лікарні, – щоб було комфортно, весело і цікаво. Завдяки цьому майданчику, наша лікарня стане прихильнішою до діток, що проходять тут лікування», – говорить заступник головного лікаря Бурштинської міської лікарні Оксана Савчин.

Керівник проектів агенції місцевого економічного розвитку Бурштина Олександра Шаган розповідає, у місті п’ятий рік поспіль проходить конкурс від ДТЕК «Громада своїми руками». Цьогоріч таким чином вдалося встановити ще один дитячий майданчик на території міста Бурштина, цього разу на території лікарні. Ідею взялася реалізувати вчителька з місцевої школи Ірина Мазур.

«Діти, перебуваючи на лікуванні, не завжди мають можливість гарно провести час, тож нині для них встановили цікаву ігрову зону. Головний лікар також всіляко сприяв реалізації ініціативи, відразу ж надав дозвіл на встановлення майданчика», – зауважує пані Олександра.

За словами в.о. директора ДТЕК Бурштинської ТЕС Дениса Шмигаля проект компанії ДТЕК «Громада своїми руками» залучає ініціативних і небайдужих громадян до створення комфортних умов проживання.

«На сьогодні ми бачимо дитячі і спортивні майданчики в Бурштині та в Галицькому районі. Дитячий майданчик на території лікарні – це якраз яскравий приклад співпраці між компанією ДТЕК, громадою та міською владою. На саме цей проект ДТЕК виділив грант у розмірі 46 тис. грн, міська влада – ще 15 тис грн, а громада долучилась своєю працею і матеріалами», – ділиться Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що в цьому році жителі Бурштина подали до конкурсу міні-ґрантів компанії ДТЕК «Громада своїми руками» 45 проектів, 10 з яких перемогли та будуть реалізовані до кінця року, загальна вартість їх – 414 тис. грн. Крім того, у 2017 році місто Бурштин стало однією із 15 пілотних територій, де буде реалізовано ідею активних мешканців на 200 тис. грн. Переможцем було обрано проект «Меморіал героїв в місті Бурштин».

Ініціативні мешканці Галицького району подали на конкурс  23 проекти,  16 з яких отримали перемогу та будуть реалізовані в цьому році на загальну суму 630 тис. грн.

Галицький Кореспондент
Опубліковано 10.11.2017 року

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено