У Бурштині буде створено єдиний інформаційний центр для учасників АТО

У Бурштині буде створено єдиний інформаційний центр для учасників АТО

Таке доручення усім головам районних державних адміністрацій та міст обласного значення дав очільник Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук під час проведення чергової наради щодо мобілізації, у якій вяла участь заступник міського голови Козар М.С.

“Дев`яносто відсотків проблем, з якими стикаються бійці сьогодні – це неефективна робота працівників соціальної сфери в містах області. Тому першочерговим завданням влади сьогодні є забезпечення належних умов повернення демобілізованих бійців.  До кінця наступного тижня в усіх районах їх очільники зобов’язані організувати  функціонування  інформаційних центрів із комфортними приміщеннями, привітними працівниками та забезпечити при цьому надання якісних послуг”, – зазначив голова облдержадміністрції.

Загальнообласний єдиний інформаційний центр для учасників АТО у м. Бурштині планується створити на базі військово-облікового бюро, яке знахрдиться на 4 поверсі міської ради. За словами Марії Козар у центрі працюватиме людина, яка відповідатиме на телефонні та особисті звернення. Учасники антитерористичної операції матимуть змогу звернутися до єдиного інформаційного центру для отримання необхідної інформації  щодо соціального захисту, гарантій та пільг, на які претендують  військовослужбовці. Демобілізовані зможуть отримати роз`яснення щодо медичного супроводу, проходження медико-соціальної експертної комісії, отримання довідок учасника АТО тощо.

На даний час проводиться збір інформації щодо ключових питань з якими можуть звертатися демобілізовані. Усі звернення військовослужбовців фіксуватимуться  і супроводжуватимуться працівниками центру до повного їх виконання.

Контактною особою загальноміського інформаційного центру допомоги учасникам АТО визначено Тараса Батька, головного спеціаліста з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи.

Номер телефону. за яким можна звертатися: 45-210

Організаційни відділ

 26.03.2015

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено