Традиційні молитовні чування у с. Куропатники

Традиційні молитовні чування у с. Куропатники

13 серпня, о. Тарас Огар привіз мощі СВЯТОЇ ВЕЛИКОМУЧЕНИЦІ ПАРАСКЕВИ до РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА (ПАРАФІЯ) ВЕЛИКОМУЧЕНИЦІ ПАРАСКЕВІЇ СЕЛО КУРОПАТНИКИ

о. Богдан Коцовський подякував о. Т. Огар, запросив до спільної молитви, зазначивши: “Сьогодні ми спільно молимося, просимо у нашої заступниці та покровительниці Св. Параскеви всіх ласк, як земних, так і небесних для наших сімей та неньки України”.

Моління розпочалися з Хресної Дороги, згодом в храмі відбулася Божественна Літургія та благословення мощами Святої великомучениці Параскеви.

Нагадаємо, що з 11 серпня на парафії Святої великомучениці Параскевії с. Куропатники діє табір “Канікули з Богом”. Діти та дорослі також підготували благодійний ярмарок, виручені кошти буде передано на потреби ЗСУ.

Зазначимо, що мощі Святої великомучениці Параскеви постійно зберігаються у Храмі Святої великомучениці Параскеви П’ятниці, південного протопресвітеріату м.Івано-Франківська, Івано-Франківської Архиєпархії, Української Греко-Католицької Церкви (м. Івано-Франківськ (Опришівці), вул. о.Івана Блавацького, 2г.).

Завтра, у неділю, 14 серпня, у всіх охочих буде ще одна можливість доступити до мощей Святої великомучениці Параскеви (об 11:00 год. відбудеться Божественна Літургія у Храмі с. Куропатники).

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено