Питання організації діяльності об’єднаних територіальних громад обговорили під час семінару в ОДА

Питання організації діяльності об’єднаних територіальних громад обговорили під час семінару в ОДА

news-imageАктуальні питання функціонування об’єднаних громад територіальних громад обговорили під час семінару, організованого керівництвом облдержадміністрації спільно з представниками Офісу реформ.

Участь у ньому взяли заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк, керівник Офісу реформ Руслан Панасюк та керівник аппарату ОДА Валерій Крецул.

Метою проведення заходу став обмін думками з приводу забезпечення організаційно-управлінського апарату в об’єднаних громадах, організації роботи з документами та контролю за їх виконанням, фінансово-економічних аспектів розвитку територій, гарантування діяльності громади у гуманітарній сфері.

За словами Ярослава Паранюка, в процесі проведення реформи децентралізації влади у об’єднаних територіальних громадах виникли питання, які й досі потребують вирішення не лише на регіональному рівні, а й центральними органами виконавчої влади.

«Варто наголосити на тому, що реформа децентралізації влади – це необхідність, викликана часом, – зазначив посадовець. – Тож, не зважаючи на  низку проблемних питань, пов’язаних із організацією в об’єднаних територіальних громадах діяльності органів освіти, культури, медицини, нам вдасться знайти правильні рішення та спільно реалізувати реформу децентралізації».

Під час семінару керівники структурних підрозділів ОДА розповіли про ключові аспекти організації роботи у новоутворених громадах, надали консультації представникам об’єднаних територіальних громад.

1

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації
Опубліковано 13.04.2016 року

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено