Привітання міського голови з Міжнародним днем волонтера!

Привітання міського голови з Міжнародним днем волонтера!

5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне. Вони займаються діяльністю на користь суспільства, охоплюють своєю діяльністю різні сфери життя, мають активну життєву позицію, зацікавлені у допомозі іншим та бажають змінити все на краще. Це відкриті і добрі люди, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя.

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти. Для вас найціннішою подякою є розуміння того, що ви реально можете врятувати людське життя.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме ваша активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху. І дуже приємно, що сьогодні лунають не лише вітання в адресу цих неймовірних людей, а й слова подяки та визнання їхньої праці.

Шановні волонтери, в цей день бажаю міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у Вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен Ваш добрий вчинок спонукає до дії інших,  нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашого міста та всієї України!

Висловлюємо слова подяки від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність, безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею!

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ не здається та перемагає!

 

З повагою, міський голова Роксолана Джура!

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено