Обласна влада сприятиме врегулюванню ситуації із перевезення пільгових категорій громадян

Обласна влада сприятиме врегулюванню ситуації із перевезення пільгових категорій громадян

news-image

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулася нарада з питань забезпечення перевезення пільгових категорій населення.

Участь у її роботі взяли керівники профільних департаментів облдержадміністрації, представники Асоціації перевізників Прикарпаття.

Зазначалося, що минулого року кошти на фінансування пільгового перевезення окремих категорій населення  виділялися  із державного бюджету. Однак з 1 січня 2016 року надання пільг  та фінансування витрат громадського транспорту від перевезення пільговиків припинено.

«Зважаючи на те, що Законом України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» не передбачені статті видатків на відшкодування коштів за перевезення пільгових категорій громадян, обласна влада сприятиме врегулюванню даної проблеми, – наголосив Ярослав Паранюк. – Обопільно з центральними органами виконавчої влади  шукатимемо шляхи розв’язання даної ситуації аби максимально забезпечити перевезення пільгових категорій».

За словами заступника директора департаменту фінансів ОДА Лесі Балагури, з місцевих бюджетів відшкодовування надаватиметься лише тим категоріям пільговиків, які не передбачені в законах  про державний бюджет.

«Якщо місцева рада встановить окрему пільгову категорію,то повинна буде  забезпечити компенсацію за пільговий проїзд, – зауважила Леся Балагура».

 

Варто також наголосити, що учасники Антитерористичної операції й надалі їздитимуть безкоштовно.
Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації
Опубліковано 09.02.2016 року

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено