Національно-патріотичний виховний захід «Герої не вмирають» у школі №2

Національно-патріотичний виховний захід «Герої не вмирають» у школі №2

Учні  9-А класу Бурштинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 разом зі своїм класним керівником Грицай Орисею Орестівною підготували і провели 23 листопада виховний захід до 4–ої річниці Революції Гідності та вшанування 75-ої річниці УПА.

Гості дійства наче потрапили у той трагічний час для нашої країни, відчули весь трагізм тривалої і нелегкої української історії, біль і смуток за загиблими борцями за вільну українську державу. Класний керівник Грицай О.О. зуміла підібрати різноплановий матеріал, вдало створила сценарій дійства, так налаштувала учнів на його проведення, що присутні в залі разом з виконавцями подумки перенеслися і пережили  буремні роки національно-визвольних змагань. Проведений захід допоміг привернути увагу підростаючого покоління і до новітньої української історії, вплинув на свідомість, і учні зрозуміли, що необхідно знати історію свого народу, любити і шанувати наші традиції, а головне – завжди залишатись особистістю із людськими якостями.

Захід викликав емоції страждання, болю, смутку, співчуття до матерів, що втратили своїх синів, дружин, що втратили своїх чоловіків, до дітей, які залишились сиротами, і до батьків, які поховали своїх дітей… Творці і учасники заходу згадали всіх загиблих, і в той час, і в нинішній, та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Саме такі виховні заходи, проведені на такому рівні, зможуть виховати справжніх патріотів своєї держави, які в разі необхідності стануть на її захист.

Іван Ільницький,
заступник директора з виховної роботи
Бурштинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Відділ освіти і науки Бурштинської міської ради
Опубліковано 28.11.2017 року

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено