Міський голова Василь Андрієшин провів зустріч щодо створення тематичного муралу (стінопису) на фасаді багатоквартирного будинку

Міський голова Василь Андрієшин провів зустріч щодо створення тематичного муралу (стінопису) на фасаді багатоквартирного будинку

Вчора, 13 вересня міський голова Василь Андрієшин провів зустріч щодо створення тематичного муралу (стінопису) на фасаді багатоквартирного будинку по вулиці Січових Стрільців, 17 у м. Бурштин, де буде зображення рідкісних видів рослин і тварин, які занесено до Червоної книги Бурштинського опілля.
Було зазначено, що в рамках впровадження екологічної освіти в подальшому заплановано створити певну серію таких тематичних стінописів на фасадах будиків на тему “Червона книга Бурштинського Опілля”. Крім цього, внизу малюнку буде нанесено QR-код, який перенаправлятиме на сторінку із описами зображених рослин та тварин.
Координатором процесу є заступник директора з наукової роботи Галицького НПП Володимир Бучко, який протягом багатьох років активно пропагує еко-освіту та вже реалізував чимало успішних проектів на території Бурштинської громади.
Заступник міського голови Іван Драгун зазначив, що ідея є доброю не лише у плані покращення естетичного вгляду будинків, але і в тому, щоб спонукати кожного завжди і всюди дотримуватися норм і правил природокористування, поважати природу й дбати про її збереження, охорону й відновлення. Власне, в цьому і полягає мета реалізації даного проєкту.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено