Кожен перший і третій четвер місяця буде проводитидися контроль за належним утриманням території

Кожен перший і третій четвер місяця буде проводитидися контроль за належним утриманням території

3 лютого під керівництвом заступника міського голови Івана Драгуна відбулося засідання комісії по контролю за благоустроєм Бурштинської територіальної громади.
В ході засідання обговорили процедуру складання адмінпротоколів за порушення правил благоустрою. На виконкомі, який відбувся 28 січня 2021 року визначено уповноважених осіб, які мають право складати протоколи
про адміністративні правопорушення.
Зокрема, було зазначено, що відповідно до ст 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів — тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян — суб’єктів підприємницької діяльності — від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Також на засіданні сформували робочі групи, відповідальні за складання адмінпротоколів. Дані групи кожен перший і третій четвер місяця проводитимуть контроль за належним утриманням території.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено