ДТЕК і Галицький район Івано-Франківської області підписали Меморандум про співпрацю

ДТЕК і Галицький район Івано-Франківської області підписали Меморандум про співпрацю

DSC_0695Зробити міста, в яких працюють підприємства ДТЕК, комфортними для мешканців, – таку мету ставить перед собою компанія. Саме на це спрямований Меморандум про співпрацю в сфері соціально-економічного розвитку Галицького району Івано-Франківської області. На реалізацію, визначених громадами проектів, у 2015 році ДТЕК виділить 1 млн грн.

Згідно з підписаним меморандумом ДТЕК надасть фінансування важливим проектам, що спрямовані на розвиток соціально-економічної сфери населених пунктів Галицького району Івано-Франківської області, що межують з ДТЕК Бурштинською ТЕС, зокрема сіл Бовшів, Демешківці, Дем’янів, Коростовичі, Придністров’я, Задністрянськ. З ініціативи громад це стануть наступні проекти та програми: модернізація системи опалення села Дем’янів, встановлення приладів обліку теплової енергії та виготовлення технічної документації; розробка проектно-кошторисної документації на будівництво центрального водогону в селі Бовшів; будівництво вуличного освітлення в селах Придністров’я та Коростовичі; ремонт фасаду Народного Дому в селі Задністрянськ та співфінансування облаштування майданчика зі штучним покриттям на території стадіону «Колос» у місті Галич.

«Підписання Декларації є знаковою подією, яка відкриває новий етап співпраці між соціально відповідальним бізнесом, виконавчою владою району, органами місцевого самоврядування і громадськістю. Я впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо вирішити багато гострих і проблемних питань населених пунктів району, фінансування яких не передбачене бюджетом або коштів на які недостатньо. В підписаній угоді передбачено конкретні кроки та реальні дії, що спрямовані на покращення соціального стану наших сіл. Цей документ дає надію на новий і успішний етап у розвитку територіальних громад Галицького району, покращення соціального стану та забезпечення благополуччя наших громадян», – зазначив голова Галицької районної державної  адміністрації Ярослав Бартків.

«Дуже важливо, щоб ті соціальні проекти, які здійснює ДТЕК, змінювали на краще життя багатьох людей і мали довгостроковий ефект. Саме тому співпраця ДТЕК з громадами, де працює ДТЕК Бурштинська ТЕС, реалізовується у п’яти напрямках – охорона здоров’я, енергоефективність, покращення соціально-значущої інфраструктури, розвиток бізнес-середовища та підвищення активності громади. Тільки спільними зусиллями компанії і територіальних громад можна змінити життя людей на краще. Їхнє благополуччя дасть можливість розвиватися як територіям, так і компанії», – розповів директор з регіональної політики ДТЕК Енерго Тетяна Оверіна.

Нагадаємо, у 2012 році ДТЕК та місто Бурштин підписали Стратегію соціального партнерства на 2013-2015 роки. Розроблена і схвалена міською громадою Бурштина Стратегія передбачає, що впродовж цих років компанія направить на розвиток соціальної сфери міста 16 млн грн і більшість проектів та програм станом на сьогодні вже реалізовано.

Крім того у 2013 році ДТЕК та Івано-Франківська обласна державна адміністрація підписали «Угодупро співпрацю в сфері соціально-економічного розвитку Івано-Франківської області в рамках соціального партнерства». Згідно цієї угоди у 2014 році компанія придбала для Івано-Франківського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф реанімобіль Mercedes Benz Sprinter класу С вартістю 1 млн грн.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено