Розроблено міський план протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Бурштинської міської ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Розроблено міський план протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Бурштинської міської ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

2 березня під керівництвом першого заступника міського голови Володимира Гулика відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у якій взяли участь окрім представників Бурштинської міської ради також заступник головного лікаря КНП “Бурштинська центральна міська лікарня” Наталія Меретько, головний лікар Центру первинної медицини Оксана Савчин, начальник Галицького районного управління Головного управління Держспоживслужби Михайло Гриник, керівник Рогатинського міськміжрайонного відділу ДУ “Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України”, головний спеціаліст відділу контролю за дотриманням санітарного законодавства Галицького РУ ГУ ДПСС Ганна Мазурик.

В ході засідання на основі обласного було розроблено міський план протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Бурштинської міської ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-CoV (ознайомитися із планом)

Головному спеціалісту з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту міської ради Олександру Іваськевичу було доручено підготувати листа голові постійної депутатської комісії з питань бюджету та економічного розвитку Володимиру Рику щодо виділення коштів для закупівлі необхідних засобів індивідуального захисту та спеціального обладнання для працівників КНП «Бурштинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги» і КНП «Бурштинська центральна міська лікарня».

Також під час комісії заслухали першого заступника міського голови Володимира Гулика про наслідки стихії (сильні пориви вітру), що мала місце на території Бурштинської міської ради 23-24 лютого 2020 року. За результатами доповіді та з урахуванням її обговорення, комісія вирішила доручити директору КП «Житловик» Віктору Марчуку:

  • провести видалення повалених дерев та вивезення деревини та гілок:
  • приступити до ліквідації наслідків, завданих стихією;
  • сформувати та надати міському голові Р. Джурі пакет необхідних документів для виділення коштів з резервного фонду міської ради.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено