Відбулась зустріч учнівської молоді міста Бурштин з представниками Галицького районного військового комісаріату

Відбулась зустріч учнівської молоді міста Бурштин з представниками Галицького районного військового комісаріату

25 лютого 2019 року у актовій залі Бурштинської гімназії відбулась профорієнтаційна зустріч учнів 10-11 класів Бурштинських закладів освіти з представниками Галицького районного військового комісаріату.
Мета заходу – підвищення престижу військової служби, розвиток системи профорієнтаційної роботи з молоддю міста, удосконалення її методів, розповсюдження серед учасників освітнього процесу інформації про вибір майбутньої професії.
Перед учнями виступили: заступник військового комісара Галицького РВК Фрик Віталій Степанович та заступник військового комісара з територіальної оборони Галицького РВК Ксьондзик Олександр Тарасович.
Протягом бесіди з учнями представники Галицького районного військового комісаріату розповіли про особливості вступу та ознайомили зі специфікою навчання у вищих військових навчальних закладах.
Зазначимо, що до вищих військових навчальних закладів приймаються за власним бажанням громадяни України, які здобули повну загальну середню освіту, успішно пройшли вступні випробування та відповідають установленим вимогам проходження військової служби.

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено