В Івано-Франківську провели перший молитовний сніданок

В Івано-Франківську провели перший молитовний сніданок

Сьогодні, 21 лютого в обласному центрі за участю народних депутатів України, очільників області та міста, представників духовенства, бізнес-спільноти, громадських діячів, керівників засобів масової інформації відбувся перший молитовний сніданок. Метою проведення заходу стала молитва за воїнів АТО, усіх військовослужбовців, перемогу і мир в країні, лідерів і владу в державі, сиріт, сім’ї та благословення для України.

Молитву перед сніданком провів митрополит Володимир Війтишин. Перед молитвою всі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв Небесної сотні.

Молитовні сніданки за участю представників різних гілок влади, релігійних організацій, державних діячів, політиків, чиновників, бізнесменів є традиційними в багатьох демократичних країнах. Впродовж 60 років такі молитовні сніданки проходять в Конгресі США, Європарламенті, в Німеччині, Норвегії та інших країнах, пишуть Версії.

Ініціатива проведення молитовних сніданків підхоплена та ефективно впроваджується в більшості регіонів України. З 2016 року розпочато практику проведення молитовних сніданків в місті Івано-Франківську.

Також на заході вступив український струнний ансамбль при Івано-Франківській обласній філармонії «Quattrocorde» під керівництвом Анжели Приходько.

 

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено