Про промислове виробництво в м.Івано-Франківську у січні–березні 2017 року

Про промислове виробництво в м.Івано-Франківську у січні–березні 2017 року

Головне управління статистики інформує. За січень–березень 2017р. в обласному центрі підприємствами добувної промисловості та розроблення кар’єрів порівняно з аналогічним періодом попереднього року збільшено добування гальки та гравію, що використовуються як наповнювачі бетону, для дорожнього покриття та подібних цілей на 31%.

У переробній промисловості підприємствами з виробництва харчових продуктів та напоїв збільшено випуск м’яса великої рогатої худоби замороженого, виробів кондитерських цукрових, борошна на 33–38%, виробів здобних – на 13%. Випуск м’яса свиней замороженого, шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао, кормів готових для тварин, що утримують на фермах зменшено на 67–73%, печива солодкого і вафель, хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання, плавленого сиру, соусів і продуктів для приготування соусів – на 1–27%.

Підприємствами текстильного виробництва, з виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів у січні–березні 2017р. вироблено жакетів та блейзерів (крім трикотажних), жіночих та дівчачих на рівні січня–березня минулого року. Водночас, на третину зменшено випуск пальт та плащів, жіночих та дівчачих.

У виготовленні виробів з деревини, паперу, поліграфічній діяльності спостерігалося збільшення виробництва брусків, планок та фриз для паркетного або дерев’яного покриття підлоги, профільованих, незібраних, з деревини листяних порід у 1,8 раза, шпону, листів для фанери клеєної – на 4%, виробів столярних та конструкцій будівельних, з деревини – на 3%. При цьому зменшено випуск конвертів та листівок поштових, деревини уздовж розпиляної чи розколотої, розділеної на частини чи лущеної, завтовшки більше 6 мм, проспектів, плакатів та іншої рекламної продукції, віддрукованої на 15–32%, журналів реєстраційних, книг бухгалтерських, швидкозшивачів, формулярів і бланків, виробів канцелярських інших, з паперу чи картону, – на 7%, вікон та їх рам, дверей балконних та їх рам, дверей та їх коробок та порогів, з деревини, – на 3%.

У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції у січні–березні 2017р. проти відповідного періоду попереднього року зменшено виробництво шампунів на 62%, засобів мийних та засобів для чищення – на 13%, засобів для гоління, дезодорантів для тіла та антиперспірантів, засобів для  прийняття ванн, засобів парфумних, косметичних та туалетних – на 9%.

Збільшено виробництво основних видів гумових та пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції: цегли невогнетривкої керамічної будівельної, елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону або каменю штучного, посуду столового кухонного, з пластмас на 14–31%. Водночас, зменшено випуск розчинів бетонних, готових для використання на 14%.

У металургійному виробництві та виробництві готових металевих виробів збільшено виробництво конструкцій збірних будівельних з чавуну чи сталі на 13%.

У машинобудуванні збільшено виробництво приладів для контролю інших фізичних характеристик у 2,6 раза, верстатів для оброблення деревини – на 1,1% при зменшенні випуску термостатів, маностатів (стабілізаторів тиску) на 0,5%.

Головне управління статистики в Івано-Франківській області
Опубліковано 27.04.2017 року

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено