До уваги виборців Бурштинської громади

До уваги виборців Бурштинської громади

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2015 року       № 645-VІІ «Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році» вибори призначені на неділю 25 жовтня 2015 року.

Відділ ведення Державного реєстру виборців Бурштинської міської ради запрошує всіх виборців міста Бурштина та села Вигівка перевірити своє включення та правильність внесених своїх ідентифікаційних персональних даних до бази даних Державного реєстру виборців. Особливо це стосується  виборців, яким виповнилося 18 років. Як показує практика, ця категорія громадян є найчисельнішою щодо не включення до реєстру. Це пояснюється кількома факторами, а найчастіше — зміною місця проживання у зв’язку з навчанням. Також, виборців, які на позачергових виборах Президента Україні, що відбулися 25 травня 2014 року та позачергових виборах народних депутатів України, які відбулися 26 жовтня 2014 року перебували за межами України та голосували на закордонних виборчих дільницях.

Виборці міста Бурштина та села Вигівка можуть перевірити своє включення та правильність внесених своїх ідентифікаційних персональних даних до бази даних Державного реєстру виборців:

  • з паспортом громадянина України, або з тимчасовим посвідченням громадянина України (якщо особа нещодавно отримала громадянство України) особисто звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців Бурштинської міської ради, який знаходиться за адресою: м. Бурштин, вул. Січових Стрільців, 4, кабінет №26(приміщення міської ради, 5 поверх), тел. 44-0-54. Робочі дні: понеділок – четвер з 8.00 год. до 17.15 год., п’ятниця з 8.00 год. до 16.00 год. Обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год.
  • за умови наявності доступу до глобальної інформаційної мережі Інтернет скористатися програмним ресурсом  «Особистий кабінет виборця» посилання якого розміщено на офіційній веб-сторінці Центральної виборчої комісії (drv.gov.ua) .

Завдяки програмному ресурсу «Особистий кабінет виборця» будь-яка особа, не виходячи з дому, може перевірити дані про себе у реєстрі і вже потім, за необхідності, звертатися до відділу ведення Державного реєстру виборців для виправлення помилок, якщо вони є. Більше того, система дозволяє не тільки перевірити свої дані в реєстрі, але й повідомляє адресу Вашої виборчої дільниці. Таким чином, сервіс «Особистий кабінет виборця» дозволяє кожному легко та комфортно перевірити дані про себе, що однозначно може позитивно позначитися на якості списків виборців. Процедура реєстрації на сайті проста та не потребує багато часу. Після реєстрації у розділі “Перевірити дані у Реєстрі” необхідно заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця. Повідомлення щодо результатів запиту надійде на Вашу електронну пошту.

Державний реєстр виборців працює для того, щоб Ви потрапили в списки виборців і змогли реалізувати своє конституційне право — право вибору.

Начальник відділу ведення

Державного реєстру виборців

Бурштинської міської ради

 Микола Коцур

Поділитися статтею

Залиште свій коментар

Бурштинська міська рада


Контакти

вул. Січових Стрільців,4 м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, Україна, 77111

Графік роботи:

понеділок: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-13:00
вівторок-четвер: 08:00-17:15
обідня перерва – 12:00-12:45
п’ятниця: 08:00-15:00
обідня перерва – 12:00-12:45
Субота – неділя: вихідний

Бурштинська міська рада © 2023. Всі права захищено